Kesäistä!

Viime viikonloppuna juhlittiin koulun päättäjäisiä ja koululaisten loman alkajaisia. Ja mikäpä oli juhliessa kelin helliessä! Kevätjuhlan jälkeen ajoimme suorinta tietä maalle nauttimaan kesästä. Kesäfiilis oli kyllä käsi kosketeltava!

Iloluoto on kahden järven välissä, ja näistä pienempi järvi oli lämminnyt kauttaaltaan 23-asteiseksi. Siinä kelpasi polskia! Isompi järvi oli vähän viileämpi, mutta uimalämmintä sekin. Pärskis ja molskis.

Kasvimaahommia oli tarkoitus viikonloppuna tehdä enemmänkin, mutta keliolosuhde aiheutti laiskamadon pureman. Niinpä osa istutustöistä jäi vielä seuraavalle viikolle. Kylvin kuitenkin porkkanaa, punajuurta, sipuleita ja kukkia. Mansikat kukkivat valtoimenaan. Ja metsässä oli suuria mustikan raakileita, mikä ilahdutti ja hämmästytti. Kedon kukat tuntuvat räjähtävän kukkimaan, kaikki yhtä aikaa, luonto on kukkameri. Seuraavassa pieni tuokiokuva kylväjän tuumaushetkestä.

 

Kuva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yksi vastaus artikkeliin ”Kesäistä!

  1. Sandra

    Hi my name is Sandra and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I came to your Kesäistä! | iloluoto page and noticed you could have a lot more hits. I have found that the key to running a popular website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get targeted traffic from and they let you try their service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my site. Visit them here: http://digitalvikn.com.br/u/nk00

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.