Rakennusainetta

Iloluodon kulmilla uusittiin sähkölinjoja. Meille iloluotolaisille se oli etenkin ilon aihe, sillä saamme nyt tasaisempaa virtaa eivätkä meille tulevat sähkölangat niin helposti pääse katkeamaan tuulissa ja myrskyissä, kun niille on hakattu uusi uljas linja metsään. Viime vuosina on ollut koviakin myrskyjä, ja oikeastaan joka kesä on ollut ainakin yksi pitkä sähkökatkos. Siinä sitten pakasteet sulavat ja elämä vaikeutuu muutenkin.

Maalla kun ollaan, niin sähköyhtiön ei tarvinnut ihan kaikkia vanhoja sähköpylväitä pois kuljettaa. Nimittäin isännät ja mökkiläiset tarttuivat traktoreiden ja mönkijöiden sarviin ja hakivat pylväitä kaikenlaisen tarpeellisen rakennusaineeksi. Sähköyhtiön luvalla, tietenkin!

IMG_4732 IMG_4733

Mitähän näistä tuleekaan isona..? Lisää tarinaa on luvassa puhelinpylväiden uudesta elämästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.