Aivan mieletön vadelmasato

IMG_4846

Olen kovasti innostunut marjastaja ollut lähes koko elämäni. Lapsena marjastin vanhempieni kanssa. No, sitten siinä tuli jokusen vuoden tauko nimeltään teini-ikä ja nuoruus. Mutta heti parinkympin paremmalla puolella olen jatkanut tätä harrastustani. Harrastushan on aika laimea sana kuvailemaan asiaa, joka rytmittää vuodenkiertoa, tuottaa suuresti iloa, poistaa stressiä ja tuo tilalle terveyttä. Kaupan päälle saa pakastimet pullolleen terveellistä ja hyvää!

Meilläpäin mustikkasato oli kyllä määrällisesti runsas, mutta laadullisesti vähän kehno. Sitten alkoivat kypsyä vadelmat, ja niiden suhteen voin kyllä puhua vuosikymmenen vadelmasadosta!

Voitteko kuvitella mitään ihanampaa kuin auringon lämmittämät, makeat metsävadelmat..?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.